B-Jewels & Nails - Sieraden en nagelstyling

Garantie & Voorwaarden

ARTIKELEN

De artikelen van B-Jewels worden handgemaakt. Derhalve dienen de artikelen met zorgvuldigheid te worden behandeld!

Let op: de artikelen zijn niet geschikt voor hele kleine kinderen.

Let dus goed op met de artikelen waar kleine onderdelen (kraaltjes) in zijn verwerkt!


PRIJZEN

Alle vermelde prijzen zijn in Euro's, inclusief 19% BTW en exclusief verzendkosten.

Wij rekenen E 2.00 per bestelling voor verzend- en administratiekosten.


LEVERING/BETALING

U ontvangt zo spoedig mogelijk na uw bestelling een bevestiging via e-mail. Deze mail omvat uw bestel- en betalingsgegevens.Bestellingen dienen bij vooruitbetaling te worden voldaan.

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling verzonden nadat het bedrag van uw bestelling op onze girorekening is bijgeschreven.

Afhalen is mogelijk na het maken van een afspraak via mail of telefoon. De bestellingen worden dagelijks (met uitzondering van het weekend) verstuurd.

RESERVEREN

De bestelde artikelen worden 10 dagen voor u gereserveerd. Als wij binnen deze termijn geen reactie dan wel betaling van u hebben ontvangen, ontvangt u van ons een herinnering. Als u hier niet binnen 3 dagen op reageert, gaan wij ervan uit dat u de bestelling wenst te annuleren en gaan de artikelen terug in de verkoop.


ANNULEREN

Wilt u uw bestelling annuleren? Mail ons dan (zie "contact") en wij annuleren uw bestelling kosteloos. De artikelen worden dan weer voor verkoop in de winkel geplaatst.


RUILEN/RETOURNEREN

U heeft volgens de wet Koop of Afstand het recht (een deel van) uw bestelling te ruilen dan wel te retourneren. De artikelen dienen, niet gebruikt, in ongeschonden staat en voorzien van originele labels en kaartjes, binnen 10 dagen na ontvangst van uw bestelling (voldoende gefrankeerd) weer in ons bezit te zijn.

Bestellingen van B-Jewels worden altijd afgeleverd inclusief faktuur. U dient deze faktuur goed te bewaren voor retourneren en garantie! Zonder faktuur kunnen er geen artikelen worden geretourneerd en wordt er op deze artikelen ook geen garantie verleend. Bewaar de faktuur dus goed.

Wilt u iets ruilen of retourneren? Neem dan eerst via mail contact met ons op. In overleg sturen wij na ontvangst van uw retour het nieuwe artikel op of storten het aankoopbedrag per ommegaande terug op uw rekening. De verzendkosten zijn voor de koper.


GARANTIE

Bent u om welke reden dan ook niet tevreden over het geleverde artikel, heeft u altijd het recht het artikel retour te sturen. Mocht er een gebrek zijn aan het artikel, mail ons dan zo snel mogelijk. Wij zullen dan proberen tot een passende oplossing te komen. Mochten wij in gebreke zijn gebleven, zijn de kosten voor het retour sturen voor onze rekening.


VERZENDING

Wij verzenden onze artikelen altijd via TNT-Post. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending. Wij rekenen een vast tarief voor verzend- en administratiekosten, te weten E 2.00 per bestelling. Dit bedrag kan worden veranderd, wanneer TNT-post haar tarieven wijzigt.


PRIVACY

Uw gegevens zullen uitsluitend door ons worden gebruikt en zullen op geen enkele wijze aan derden ter beschikking worden gesteld. Ook zullen wij uw e-mailadres, adres of telefoonnummer niet ongevraagd gebruiken om u te benaderen voor commerciŽle acties ed.


Heeft u nog vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op. Voor gegevens: zie "contact"